Оперативна онлайн-нарада 15.11.2021
Виконавчий комітет, опубліковано 16 листопада 2021 року о 08:30

15 листопада 2021 року відбулась чергова оперативна онлайн-нарада під головуванням очільника громади Володимира ЗРАЖЕВСЬКОГО. У нараді взяли участь: начальники відділів виконавчого комітету, керівники виконавчих органів ради та комунальних підприємств, старости старостатів Межівської СТГ.

Розпочали з інформації про стан підготовки до осінньо-зимового періоду 2021-2022 рр. Згідно інформації  Євгена МАКАРИ, начальника відділу БАБ та ЖКГ було розроблено та затверджено відповідний пакет документів, а також придбано посипальну суміш та паливно мастильні матеріали для розчистки доріг від снігових заметів. Старости старостатів доповіли про роботу в даному напрямку на своїх територіях.

  Анатолій СЕРГІЄНКО, керівник КНП «Центральна лікарня» МСР»  проінформував учасників наради щодо виконання доручення селищного голови з організаційних заходів  для флюорографічного обстеження населення Межівської СТГ. Було домовлено про співпрацю медичних закладів зі старостами  старостинських округів аби залучити якомога більшу кількість населення до флюорографічного обстеження.

  Одним із найважливіших питань, яке розглядалися на нараді – це моніторинг проходження опалювального сезону. Зокрема Олександр ЛИТВИНЕНКО, начальник відділу освіти, молоді та спорту доповів, що працюють всі котельні закладів освіти за виключенням котельні Межівський Ліцей Другий , в якому, після виправлення технічної несправності газового обладнання, буде відновлено газопостачання найближчим часом. Олександр Олексійович також повідомив, що  вакциновано 100% педагогічних працівників, тому навчальний процес в Межівській громаді відновлено у звичному режимі. Начальники інших структур також проінформували присутніх про задовільний стан проходження опалювального сезону.

 Не менш важливим було розглянуте питання вакцинації жителів громади. Юлія Скочко, директор КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" відмітила, що зі збільшенням вакцинованого населення, а на даний час вакцинується 140-160 осіб щодня,  зменшилася кількість хворих на коронавірусну інфекцію. Вакциновані пацієнти мають легший перебіг хвороби. 

  На останок начальники відділів виконавчого комітету та виконавчих органів Межівської СТГ отримали завдання якомога більше висвітлювати діяльність своїх підрозділів на офіційному  сайті Межівської селищної ради.  При цьому інформація має бути чіткою та лаконічною.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux