Виконавчий комітет Межівської селищної ради оголошує конкурс на посаду директора Комунального некомерційного підприємства «Центральна лікарня» Межівської селищної ради»
Юридичний відділ, опубліковано 19 листопада 2021 року о 15:55

Правові підстави проведення конкурсу: Закон України «Основи законодавства України про охорону здоров'я» від 19.11.1992 № 2801-XII (зі змінами), постанова Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров'я», Порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Межівської селищної ради», комунального некомерційного підприємства «Центральна лікарня» Межівської селищної ради», затверджений рішенням Межівської селищної ради від 22 грудня 2020 року № 53-02/VІІІ, рішення виконкому Межівської селищної ради від 16.11.2021 р. № 292 «Про утворення конкурсної комісії для проведення конкурсного добору керівника комунального некомерційного підприємства «Центральна лікарня» Межівської селищної ради».

Найменування підприємства: Комунальне некомерційне підприємство «Центральна лікарня» Межівської селищної ради».

Скорочене найменування українською мовою: КНП «ЦЛ»МСР».

Юридичне та фактичне місцезнаходження: Україна, Дніпропетровська область, смт. Межова, вул. Сонячна, 12, поштовий індекс – 52900.

Основні напрями діяльності: код КВЕД 86.10 Діяльність лікарняних закладів.Здійснення господарської діяльності з медичної практики, надання вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги в амбулаторних та стаціонарних умовах.

Комунальне некомерційне підприємство «Центральна лікарня» Межівської селищної ради» (далі – Підприємство) є закладом охорони здоров'я – комунальним унітарним некомерційним підприємством, що надає медичну допомогу населенню в порядку та на умовах, встановлених законодавством України та Статутом

Основною метою створення Підприємства є надання вторинної медичної допомоги та здійснення управління медичним обслуговуванням населення, що постійно проживає на території населених пунктів, що входять до складу Межівської селищної територіальної громади, але не обмежуючись ними.

Статут комунального некомерційного підприємства «Центральна лікарня» Межівської селищної ради» затверджено рішенням селищної ради від 26.12.2019 р. № 1842-27/VІІ (Статут додається).

Структура підприємства: адміністративно-управлінський підрозділ: управління лікарнею; адміністративна служба; інформаційно-аналітичний відділ; відділ планування, економіки та бухгалтерського обліку. Діагностично-лікувальні підрозділи: поліклініка. Стаціонарні відділення: педіатричне відділення на 13 ліжок; хірургічне відділення з гінекологічними ліжками на 17 ліжок, з них 12 ліжок хірургії та 5 гінекології (з них 3 ліжка патології вагітних) з операційним блоком; терапевтичне відділення з неврологічними ліжками на 30 ліжок (з них 8 ліжок неврології); відділення анестезіології та інтенсивної терапії на 3 ліжка; приймальне відділення з наданням невідкладної медичної допомоги. Допоміжні медичні підрозділи; Клініко-діагностична лабораторія, Рентгенологічний кабінет, Централізоване стерилізаційне; господарчо-обслуговуючий підрозділ.

Кошторисні призначення на 2021 рік:  2 567 340 грн.

Вимоги до посади: громадянство України, вільне володіння українською мовою, вища освіта ІІ рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування» або «Право» або «Соціальні та поведінкові науки» або «Гуманітарні науки» або «Охорона здоров’я» та спеціалізацією «Організація і управління охороною здоров’я», стаж роботи на керівних посадах - 5 років.

Повинен знати: Конституцію України, закони, постанови, укази, розпорядження, рішення та інші нормативно-правові акти органів державної влади і місцевого самоврядування, які регулюють порядок діяльності закладу охорони здоров'я; профіль, спеціалізацію й особливості структури закладу охорони здоров'я; податкове та екологічне законодавство; перспективи, вітчизняні і світові тенденції технологічного, технічного, економічного і соціального розвитку галузі і закладу охорони здоров'я; можливості ефективного використання виробничих потужностей, наявних технологічних процесів, їх реструктуризації або заміни; кадрові ресурси закладу охорони здоров'я; порядок розроблення і затвердження бізнес-планів, фінансових планів (у разі необхідності) та програм виробничо-господарської діяльності; ринкові методи господарювання та управління; кон'юнктуру ринку; порядок укладення і виконання господарських та фінансових договорів, галузевих тарифних угод, колективних договорів та регулювання соціально-трудових відносин; вітчизняні і зарубіжні досягнення науки та технології у відповідній галузі виробництва і досвід завоювання позицій на світових та регіональних ринках продукції; основи економіки, менеджменту, маркетингу, організацію виробництва, праці та управління; етику ділового спілкування та ведення переговорів; трудове законодавство, технології інформаційного забезпечення управління, форми та методи роботи із засобами масової інформації; правила ділового етикету; сучасні засоби комунікацій та зв'язку; сучасну наукову літературу та науково-практичну періодику за фахом; методику визначення потреби в лікарських засобах, медичних виробах, обладнанні; специфіку менеджменту і маркетингу в галузі охорони здоров’я.

Умови оплати праці :

  • Умови оплати праці визначаються відповідно до контракту з керівником комунального Підприємства та не можуть бути меншими, ніж передбачено законодавством. Типова форма контракту затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 р. №792. За рішенням органу управління можуть встановлюватися надбавки та доплати відповідно до вимог чинного законодавства України.
  • За виконання обов’язків, передбачених цим контрактом, керівнику нараховується заробітна плата в межах фонду оплати праці виходячи з установлених:
  • посадового окладу (встановлюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.05.1999 № 859 “Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності, та об’єднань державних підприємств ”);
  • інші заохочувальні виплати за результатами роботи підприємства (в межах фонду оплати праці) за погодженням з селищним головою.
  • Директору підприємства надається щорічна оплачувана відпустка тривалістю 24 календарних дні та додаткова відпустка тривалістю 7 календарних днів (за ненормований робочий день).
  • Директору підприємства виплачується матеріальна допомога на оздоровлення під час надання щорічної основної відпустки в розмірі посадового окладу.
  • Директору підприємства надається право на сумісництво та/або суміщення за професією лікаря за відповідною спеціальністю, за погодженням з селищним головою.

Для участі в конкурсі подаються такі документи :

  1. копію паспорта громадянина України;
  2. письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1;
  3. резюме у довільній формі;
  4. автобіографію (у випадках, визначених законодавством);
  5. копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;
  6. згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2;
  7. конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій формі та на електронному носії (Примітка: конкурсна пропозиція на електронному носії надається учасником конкурсу безпосередньо на засіданні Конкурсної комісії по заслуховуванню Конкурсних пропозицій);
  8. довідку МВС про відсутність судимості;
  9. медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;
  10. попередження стосовно встановлених Законом України «Про запобігання корупції» вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3;
  11. заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4;
  12. підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України «Про запобігання корупції»)

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Конкурсна пропозиція має містити проект плану розвитку підприємства, середньострокову перспективу на три роки, в якому передбачаються :

  • План реформування підприємства протягом одного року;
  • Заходи з виконання завдань підприємства і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення ефективності його діяльності, запобігання корупції;
  • Пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку підприємства;
  • Пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності підприємства.

Документи приймаються з 20 листопада 2021 року по 09 грудня 2021 року за адресою : вул. ім. Грушевського, 9, кім. 14 смт. Межова.

Дата проведення конкурсу: 10 грудня 2021 року о 10.00.

Місце проведення: вул. ім. Грушевського, 9, зал засідань, смт Межова.

Довідки за телефоном: (05630) 60463, Е-mail: info@mezhova.otg.dp.gov.ua

Протокол

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux