Засідання виконавчого комітету Межівської селищної ради 12.08.2021
Виконавчий комітет, опубліковано 12 серпня 2021 року о 15:31

12 серпня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Межівської селищної ради. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Виконавчий комітет Межівської селищної ради схвалив проєкт внесення змін до бюджету Межівської СТГ на 2021 рік. Крім того, розглянули питання про прийняття для розгляду проєкту прогнозу бюджету Межівської СТГ на 2022-2024 роки.

На засіданні  затвердили Програму боротьби з карантинними рослинами на території Межівської СТГ на 2021-2023 роки та Програму фінансової підтримки Межівського відокремленого підрозділу Організації ветеранів України Межівської ОТГ на 2021 рік.

Крім того, внесли зміни до низки вже діючих програм. А саме:

  • до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Межівської СТГ на 2021 рік;
  • до Програми розвитку земельних відносин та охорони земель по Межівській селищній раді на 2021 - 2023 роки;
  • до Програми фінансової підтримки та розвитку КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» МСР» на 2019 – 2021 роки».

Учасники виконкому затвердили ліміти споживання енергоносіїв та комунальних послуг у натуральних показниках на 2022 рік для виконавчого комітету МСР, а також для бюджетних установ, закладів та комунальних некомерційних підприємств, що належать до комунальної власності МСР.

Члени виконкому заслухали інформацію Олександра ЛИТВИНЕНКА, начальника відділу освіти, молоді та спорту, про стан готовності закладів освіти до початку нового 2021-2022 навчального року, а також про забезпечення безпечного перевезення дітей до закладів освіти та профілактики дорожньо-транспортного травматизму учасників освітнього процесу. Олександр УГНІВЕНКО, старший інспектор відділу БАБ та ЖКГ, доповів про стан виконання Плану заходів підготовки комунальних підприємств, установ, закладів освіти, культури, охорони здоров’я, соцсфери Межівської СТГ до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років. Членами виконкому були затверджені заходи, спрямовані на протидію поширенню наркоманії серед неповнолітніх у Межівській СТГ до 2025 року.

Серед питань, які розглянули на засіданні, були питання пов'язаної із захистом прав дітей, серед них: надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування; призначення опіки над малолітньою дитиною; затвердження висновку органу опіки та піклування про доцільність встановлення способу участі громадянки у вихованні малолітнього внука; влаштування на цілодобове перебування до закладу, який здійснює інституційний догляд і виховання дітей, малолітніх дітей; надання дозволу на укладання та підписання договору оренди частки земельної ділянки від імені малолітньої дитини; надання дозволу на укладення договору дарування житлової квартири право користування якої має малолітня дитина.

Виконкомом схвалено надання цільової адресної допомоги окремим категоріям населення Межівської СТГ та громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Розглядалися також і житлові питання: про квартирний облік; про затвердження умов продажу об’єкта малої приватизації; про видачу дубліката свідоцтва про право власності на житловий будинок; про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна; про зміну адреси об’єкту нерухомого майна. Ще було розглянуто питання про заборону проїзду вантажного, великовагового, великогабаритного транспорту в смт Межова.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux