VII скликання 2019 рік
опубліковано 03 березня 2020 року о 11:47

Звіт

депутата Межівської селищної ради

Людмили ЛЕСИК за 2019 рік


Я, Лесик Людмила Олександрівна – обрана депутатом Межівської селищної ради VIІ скликання, виборчий округ № 3 (вул. Покровська, Шевченка, Чкалова), безпартійна.

Моя діяльність, як депутата селищної ради спрямована на захист інтересів громади, виконання доручень виборців, у межах депутатських повноважень, наданих Законом України  «Про статус депутатів місцевих рад».

У 2019 році мною проведені колективні та індивідуальні зібрання з мешканцями виборчого округу № 3. По всіх зверненнях надано інформаційно-консультаційну, роз’яснювальну відповідь. Повторних звернень не було.

Враховуючи заяви та звернення громадян, мною вивчаються їх проблеми, надаються пропозиції до селищної ради щодо вирішення питань, зазначених у цих зверненнях. Відповідно до моїх депутатських запитів: спеціалістами комунальних установ Межівської селищної ради встановлено та відремонтовано освітлення (вул. Мальовнича, Покровська, Веселкова, Космонавтів, пр. Полярний), проведено ремонт частини дорожнього покриття (вул. Мальовнича), проводяться перемовини по вирішенню питання побудови дорожнього покриття вул. Космонавтів. Проведено заходи щодо обрізки дерев, косіння трави на узбіччі доріг, прибирання стихійних смітників.

Беру участь у пленарних засіданнях ради (10 з 11), засіданнях постійної комісії селищної ради з питань регіонального розвитку, інфраструктури, містобудування, будівництва, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку, сфери послуг, житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою та інших заходах селищної ради.

 

Звіт

депутата Межівської селищної ради

Любові МАКСІМКІНОЇ

(виборчий округ № 8 (вул. Центральна, Шевченка, Чкалова)

за 2019 рік


Моя діяльність, як депутата селищної ради, спрямована на захист інтересів громади, у тому числі жителів, які проживають на виборчому окрузі № 8 (вул. Центральна, Шевченка, Чкалова), виконання доручень виборців, у межах депутатських повноважень, наданих Законом України «Про статус депутатів місцевих рад».

Кожної п’ятниці щомісяця веду прийом громадян в приміщенні Межівської селищної ради (прийнято більше 130 громадян (усні звернення, 2 - письмових). По всіх зверненнях надано інформаційно-консультаційні роз’яснення.

Враховуючи заяви та звернення громадян, мною вивчено проблеми, зазначені у зверненнях; сформовано депутатські звернення до селищного голови Межівської селищної ради, керівників комунальних установ Межівської селищної ради щодо вирішення зазначених у цих зверненнях питань.

Активно сприяю вирішенню проблемних питань своїх виборців: проводжу обстеження матеріально-побутових умов проживання громадян на виборчому окрузі із складанням актів:

для надання матеріальної допомоги (для громадян, які опинились в складних життєвих обставинах),

оформлення житлових субсидій,

допомоги як малозабезпеченим особам,

отримання твердого палива,

надання характеристики за місцем проживання,

встановлення факту фактичного проживання осіб, зареєстрованих за іншими адресами.

У 2019 році, відповідно до пропозицій, зазначених у зверненнях виборців: видалено аварійні дерева (2 - вул. Шевченка); організовано (разом з активними мешканцями, що проживають по вул. Шевченка, 13) встановлення колонки з механічною подачею води; вивезення з житлових масивів обрізаних гілок дерев, які заважали вільному проходу мешканців та проїзду автомобільного транспорту, продаж хліба на Чкаловському житловому масиві, накриття входів оглядових колодязів телефонного зв’язку новими люками.

Проводиться контроль за роботою світлоточок мереж зовнішнього освітлення та заміною вуличних ліхтарів.

Надаються пропозиції щодо косіння трави на узбіччі доріг, прибирання стихійних смітників, розчищення внутрішньоквартальних доріг від снігових заметів.

Рішенням селищної ради від  19 грудня 2017 року № 117 –03/VІІ затверджено селищну Програму з фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Межівської селищної ради на 2018 - 2019 роки. Програма розроблена з метою фінансового забезпечення виконання депутатами Межівської селищної ради депутатських повноважень у вирішенні соціальних, культурно-освітніх та побутових питань, які порушують мешканці закріплених виборчих округів. У 2019 році з особистого депутатського фонду кошти у розмірі 5,0 тис. грн витрачені на надання матеріальної допомоги особі, яка опинився у складних життєвих обставинах, через складну хворобу.

Мешканців округу - пенсіонерів, які приймають активну участь у розвитку селища, за моєю пропозицією включено до списку осіб, яким здійснюється підписка місцевої газети «Межівський меридіан»за рахунок коштів селищної ради.

У 2019 році взяла участь у пленарних засіданнях селищної ради (11 із 11), засіданнях виконавчого комітету (24 із 24), засіданнях постійних комісій селищної ради та інших заходах селищної ради.

Поінформовано виборців про роботу селищної ради за підсумками 2019 року.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux