VIII скликання 2021 рік
опубліковано 20 січня 2022 року о 15:23

ЗВІТ

Депутата Межівської селищної ради VIII скликання

Кушнір Алли Володимирівни


Обрана депутатом  Межівської  селищної ради VIII скликання, виборчий округ № 3 (с.Олександрівка , с.Попутне)

На першій сесії Межівської селищної ради VIII скликання я офіційно набула повноважень депутата відповідної ради.

З початку роботи депутатського корпусу у своїй діяльності керуюсь Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян», Регламентом Межівської селищної ради VIII скликання та іншими нормативно-правовими актами, щовизначаютьдіяльністьдепутатів та ради.

Рішенням селищної ради мене було обрано членом постійної комісії з питань земельнихвідносин,екології та охорони навколишнього природного середовища.

Одним із основних обов’язків своєї діяльності, як депутата селищної ради, вважаю участь у пленарних засіданнях селищної ради та роботу в постійній комісії, а тому на особистому та постійному контролі тримаю рішення селищної ради з питань, що належать до повноважень комісії. Тому моя робота як депутата селищної ради здійснювалася за 4 основними напрямами:

- виконання доручень та зверненьвиборців;

- надання матеріальної допомоги окремим категоріям громадян та установам;

- участь у роботі постійної комісії, участь в сесійнихзасіданняхселищної ради та участь в інших органах, робочих органах, утворених локальними нормативно-правовими документами селищної ради;

- виконання інших повноважень, наданих Законом України «Про статус депутатів місцевих рад» та «Про місцеве самоврядування в Україні».

Так, під час виконаннядепутатськихобов’язків мною відвідано майже всі засідання (2 з поважних причин) та підтримано рішення, обговорені на засіданнях постійної комісії.

На жаль, посилені протиепідемічні заходи внесли свої корективи у реалізацію моїх депутатських повноважень у формі особистого прийому громадян , проте, кожен охочий мав змогу звернутися до мене через засоби телефонного зв’язку, електронну пошту та через письмові звернення.

Так, на телефонні звернення мешканців села Олександрівка,:

- щодо відсутності вуличного освітлення.

(питання було вирішено);

- щодо придбання продуктів першої необхідності на території с.Олександрівка.:

(Завдяки підприємцю Скрипник Павліні організовано підвіз продуктів 1 раз на тиждень).

Спільно із іншими депутатами селищної ради було надано 2 матеріальні допомоги мешканці смт.Межова на лікування на загальну суму 2000гривні..

Я вважаю, що найважливішою функцією депутата Межівської селищної є представництво інтересів своїх виборців в органах місцевого самоврядування, органах державної влади з метою захисту їх законних прав та інтересів, бути механізмом місцевої влади, яка прагне створити надійне майбутнє для своїх виборців і докладати зусиль для розвитку своєї громади.


 

Депутат Межівської селищної Алла Кушнір


Звіт

про роботу депутата

Межівської селищної ради 

Світлани ГНІЗДОВСЬКОЇ

виборчий округ №4 (с. Іванівка)

 

Моя діяльність, як депутата селищної ради по виборчому округу № 4 направлена на захист інтересів виборців, виконання їх доручень в рамках депутатських повноважень, даних Законом України «Про статус депутатів місцевих рад». Як депутат селищної ради свою діяльність я зосередила на деяких напрямках, рішення проблем громадян, які звернулися до мене.

З початку моєї діяльності було зареєстровано більше 10 звернень громади мешканців даного виборчого округу.

Активно сприяю вирішенню проблем питань своїх виборців:

- Проваджую обстеження матеріально-побутових умов проживання громадян в окрузі із складанням актів:

- оформлення житлових субсидій;

- допомога малозабезпеченим особам;

- Надання характеристики за місцем проживання;

- встановлення факту фактичного проживання осіб зареєстрованими за іншими адресами.

У 2021 році відповідно до пропозицій, зазначених у зверненнях виборців організовано:

- Зустріч із жителями с. Іванівка та вирішено питання по водогону села;

- Здійснено перевірку по опаленню місцевої школи;

- Проведено розмову із жителями села щодо вакцинування від Covid-19;

- Підвезення питної води по селу;

- Проводиться робота щодо улагодження міжсусідських конфліктів та відновлення добросусідських відношень між жителями села Іванівка.

  • Протягом року постійно проводиться контроль за роботою світлоточок мереж зовнішнього освітлення вуличних ліхтарів по селу.    
  • Рішенням селищної ради від 16 грудня 2019 року №1703-26/VII затверджено селищну програму з фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Межівської селищної ради на 2020-2021 роки. Програма розроблена з метою фінансового забезпечення виконання депутатами Межівської селищної ради депутатських повноважень у вирішенні соціальних, культурно-освітніх та побутових питань, які порушують мешканці закріплених виборчих округів. У 2021 році з особистого депутатського фонду кошти у розмірі 2 000,00 грн було витрачено на ремонт колодязя на території села Іванівка та придбання нового зрубу для нього, 1 000,00 грн надано як матеріальну допомогу на лікування.
  • Вирішення проблемних ситуацій мешканців села Іванівка проводиться у співпраці з поліцейським офіцером громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Синельниківського РУП ГУНП в Дніпропетровській області, Миколою ДУБОМ.
  • У 2021 році взяла участь у пленарних засіданнях селищної ради (9 із 13), у засіданнях постійної комісії з питань фінансів та планування соціально-економічного розвитку 27 із 36.

 

                                                            Депутат Світлана ГНІЗДОВСЬКА _____


Звіт

про депутатську діяльність

за 2021 рік

депутата Межівської селищної ради VIII скликання

ПОТУГИ Таміли Альбертівни,

обраної на місцевих виборах 2020 року від Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА  – ЗА ЖИТТЯ»

 

Контактні дані:

Місце роботи, посада в раді:

- член постійної комісії з питань. освіти, охорони здоров’я, соціальної політики, культури, молоді, фізичного виховання та спорту

Контактний телефон: +380999147103



   У відповідності до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за звітний період.

   У жовтні 2020 році була обрана депутатом Межівської селищної ради по виборчому округу № 4 (с. Іванівка).

   Є членом постійної комісії селищної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціальної політики, культури, молоді, фізичного виховання та спорту.

   Свої депутатські повноваження здійснюю на основі вимог, які передбачені Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламентом Межівської селищної ради.

   Підтримую зв’язок з виборцями. Багато з них мають мої особисті координати, тому багато інформаційно – роз’яснювальної роботи проведено у телефонному режимі. Письмових звернень, скарг від виборців не надходило. Всі звернення, що надходять до мене, вирішую особисто.

    Беру активну участь у роботі сесійних засідань Межівської селищної ради та у засіданнях постійної комісії постійної комісії селищної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціальної політика, культури, молоді, фізичного виховання та спорту.

     У 2021 році з особистого депутатського фонду витрачені кошти у розмірі 1 000,00 грн матеріальна допомога на лікування та 2 000,00 грн на благоустрій Іванівського старостинського округу.



                        Депутат Таміла ПОТУГА  _____________________


Звіт

депутата Межівської селищної ради 

Дніпропетровської області восьмого скликання

ОСТРЯНИН Юлії Анатоліївни,

обраної на місцевих виборах 2020 року від Дніпропетровської обласної  регіональної партійної організації «АГРАРНА ПАРТІЯ УКРАЇНИ»,

за 2021 рік

 

Контактні дані:

Місце роботи, посада в раді:

- член постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, соціальної політики, культури, молоді, фізичного виховання та спорту.

- член постійної комісії ради опіки та піклування при виконавчому комітеті Межівської селищної територіальної громади.

- член постійної комісії з розгляд заяв громадян  про надання цільової адресної допомоги окремим категоріям населення  Межівської селищної територіальної громади.

Адреса громадської приймальні: смт Межова, вул. ім. Грушевського, 9.

Приймальні дні: кожної  п’ятниця з 13:00 год. до 14:00 год.

Контактний телефон: +380950656908

Діяльність у раді:

Прийняла участь у роботі 13 сесій ради з 13, що складає 100%.

Прийнято 1094 рішень ради.

У своїй депутатській діяльності керуюсь Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян», Регламентом Межівської селищної ради та іншими нормативно-правовими актами, що регулюють діяльність депутатів та ради.

Підтримую зв’язок з жителями виборчого округу № 3, також більшість з них мають мої координати.

- Було надано інформаційні роз’яснення всім виборцям,та проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання громадян на виборчому окрузі із складанням актів:

- для надання матеріальної допомоги (для громадян, які опинились в складних життєвих обставинах),

- оформлення житлових субсидій,

- допомоги як малозабезпеченим особам,

- отримання твердого палива,

- встановлення факту фактичного проживання осіб, зареєстрованих за іншими адресами.

- Поздоровлено з Міжнародним жіночим Днем 8 Березня ветеранів-жінок виборчого округу (с. Олександрівка).

- Вирішення проблемних ситуацій мешканців округу проводилось у співпраці з поліцейським офіцером громади, сектору взаємодії з громадами відділу провенції Синельниківського РУП ГУ НП в Дніпропетровській області Миколою ДУБОМ та Межівською селищною радою.

Рішенням селищної ради від 16 грудня 2019 року № 1703-26/VII затверджено селищну Програму з фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Межівської селищної ради на 2020-2021 роки. Програма розроблена з метою фінансового забезпечення виконання депутатами Межівської селищної ради депутатських повноважень у вирішенні соціальних, культурно-освітніх та побутових питань, які порушують мешканці закріплених виборчих округів. У 2021 році з особистого депутатського фонду витрачені кошти у розмірі 2,0 тис. грн матеріальна допомога на лікування та 1,0 тис.грн на благоустрій Веселівського старостинського округу.


Депутат Острянин  Юлія Анатоліївна_____________________


Звіт

депутата Межівської селищної ради 

Дніпропетровської області восьмого скликання

ІГНАТЬЕВА Миколи Мииколайовича,

обраного на місцевих виборах 2020 року від Дніпропетровської обласної  регіональної партійної організації  «АГРАРНА ПАРТІЯ УКРАЇНИ»,

за 2021 рік

 

Контактні дані:

Місце роботи, посада в раді: член постійної комісії селищної ради з питань земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища 

Адреса громадської приймальні: с. Преображенка вул. Сонячна, 51

Приймальні дні: кожного четверга з 10:00 год. до 12:00 год.

Контактний телефон: +38669365815

Діяльність у раді:

Прийняв участь у роботі 11 сесій ради з 13, що складає 85%.

У своїй депутатській діяльності керуюсь Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян», Регламентом Межівської селищної ради та іншими нормативно-правовими актами, що регулюють діяльність депутатів та ради.

Рішенням селищної ради від 16 грудня 2019 року № 1703-26/VII затверджено селищну Програму з фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Межівської селищної ради на 2020-2021 роки. Програма розроблена з метою фінансового забезпечення виконання депутатами Межівської селищної ради депутатських повноважень у вирішенні соціальних, культурно-освітніх та побутових питань, які порушують мешканці закріплених виборчих округів. У 2021 році з особистого депутатського фонду витрачені кошти у розмірі 3,0 тис. грн на благоустрій округу, а саме придбано адресні таблички для мешканців Преображенського старостинського округу


- Проведено розчищення доріг від снігових заметів в с. Преображенка, с. Всесятське, с. Новотроїцьке.

- Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання громадян на виборчому окрузі із складанням актів для отримання працівниками шахт твердого палива.

- Допомагав в організаціїї по встановленню дитячого майданчика с. Преображенка

- За мого сприяння організовано землекористувачів, за кошти яких придбано двері аварійного виходу в Преображенському будинку культури.

- Надано особисто спонсорську допомогу Преображенському будинку культури на проведення новорічних святкових заходів .

Також вирішую проблемні ситуації мешканців округу, спільно з працівниками поліції Синельниківського РУП ГУ НП в Дніпропетровській області.


 

 Депутат Ігнатьев Миикола Мииколайович_____________________


Звіт про депутатську діяльність за 2021 рік депутата Межівської селищної ради

Шаповалова Сергія Олександровича


Мною, Шаповаловим Сергієм Олеуксандровичем, депутатом Межівської селищної ради VIII скликання за 2021 рік було проведено наступну роботу:

  • Систематична та регулярна робота з виборцями по проведенню обстежень їх матеріально-побутових умов проживання та видача актів обстежень.
  • Систематична та регулярна робота по виконанню депутатських повноважень в комісіях та на сесіях.
  • Було відвідано на дому 18 ветеранів праці з ціллю моніторингу їх комунально-житлових умов (заяв не надходило).
  • Налагоджено безперебійне  нічне освітлення по вулиці Українська (по надходженню усних заяв мешканців вулиці Українська), та по вулицям Нова, Московська смт Межова.
  • Організував та провів 7 суботників за різними адресами по проспекту Незалежності.
  • Розглянуто дев’ять усних заяв за сімейними обставинами (конфлікти вичерпано).
  • Надана матеріальна допомога одній особі, в зв’язку з хворобою.
  • Проведено  три зустрічі з виборцями.
  • За депутатським зверненням було проведено спил та обрізку дерев по проспекту Незалежності та вулиці Українська смт Межова.
  • Надана допомога по ремонту колодязя по вулиці Московська смт Межова.
  • Поздоровив з Міжнародним жіночим Днем 8 Березня ветеранів –жінок виборчого округу.
  • Поздоровив з 30-річницею Незалежності України мешканців виборчого округу.
  • Поздоровив з Днем селища та 78-річницею визволення Межової від нацистських загарбників ветеранів праці та дітей війни виборчого округу.


Депутат

Межівської селищної ради                                                       Сергій Шаповалов


ЗВІТ ДЕПУТАТА

МЕЖІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

ДМИТРЕНКО СВІТЛАНИ АНАТОЛІЇВНИ

Я, як депутат хочу проінформувати про мою роботу за 2021 рік.

Після обрання мене депутатом МСР я уповноважена представляти інтереси жителів смт. Демурине.

Намагаюсь весь час працювати так, щоб виправдати довіру виборців, а головне, дійсно змінювати на краще життя нашої об’єднаної громади.

Беру участь у засіданнях сесій селищної ради та постійної комісії з питань Регламенту ради, депутатської стики, прав людини, законності, правопорядку та запобігання корупції на яких обговорюємо основні проблемні питання життєдіяльності об’єднаної територіальної громади, готуємо відповідні проєкти рішень на пленарні засідання ради, а також спільних засіданнях постійних комісій.

Разом з виборцями Демуринського старостинського округу прибираємо громадські місця загального користування (кладовище, парк, ….)

Депутатські кошти направлені на придбання памятника  в с. Василівка.

Допомагаю матеріально Демуринській школі, Володимирівській школі та Демуринському я/с «Сонечко».

Зустрічаюсь з жителями виборчого округу та надаю роз’яснення з різних питань. Беру активну участь в житті громади.

Звісно, один депутат не взмозі вирішити всі проблемні питання, з якими стикаються виборці, але за підтримки депутатського корпусу, виконавчого комітету селищної ради та особисто селищного голови, на це можна сподіватися.

Тому в наступному 2022 році сподіваюся на підтримку селищної ради у вирішені питань щодо будівництва водогону по вул. Залізничній та вул. Привокзальній, а також дороги по цих же вулицях (вул. Залізничній та вул. Привокзальній). Прохання жителів Демуринського старостинського округу залишити в смт. Демурине початкову школу.


03.02.2022 р
Депутат Межівської селищної ради
Дмитренко Світлани Анатоліївни


ЗВІТ ДЕПУТАТА

МЕЖІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

СКЛЯРЕНКА ПАВЛА ВОЛОДИМИРОВИЧА


У жовтні 2020 року був обраний депутатом Межівської селищної ради по виборчому округу  № 2.

У відповідності до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за 2021 рік.

Свої депутатські повноваження здійснюю на основі вимог, які передбачені Конституцією України, Законами України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламентом Межівської селищної ради.

Під час виконання депутатських обов’язків, протягом звітного періоду , я приймав участь у пленарних засіданнях  ради та засіданнях постійних комісій. Являюсь заступником голови постійної комісії селищної ради з питань фінансів та планування соціально-економічного розвитку. При ухваленні рішень завжди враховував думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності територіальної громади, підтримував та голосував за рішення, які були направлені на соціально-економічний розвиток громади та соціальний захист її мешканців.

Як депутат селищної ради, я тісно співпрацюю зі старостою Новогригорівського старостинського округу, керівниками закладів соціально-культурної сфери округу, керівниками фермерських господарств,приватними підприємцями, які здійснюють свою діяльність на території Новогригорівського старостинського округу.  Завдяки тісній співпраці, вирішено ряд робочих питань – це і завезення дров у січні в дошкільний заклад, заміна прожекторів у серпні місяці в с. Красногорівка, встановлення пандуса до Новогригорівського фельдшерського пункту в червні місяці 2021 року, проведення ремонту підлоги в коридорі Новогригорівської гімназії – філії (були придбані дошки, фарба). Також було організовано завезення піску на громадські кладовища до поминальних днів, обкошування узбіччя доріг між населеними пунктами, розчистка доріг в населених пунктах від снігових заметів. В межах виконання Програми селищної ради з фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Межівської селищної ради на 2020 - 2021 роки. У 2021 році з особистого депутатського фонду кошти у розмірі 3,0 тис. грн. були витрачено на придбання водонагрівача (50 л) для Водолазького я-с «Журавлик». Крім того, до новорічних свят були придбані 3 ялинки - в ясла-садок, в школу та для встановлення ялинки на зоні активного сімейного відпочинку в с. Водолазьке. Для вихованців я-с «Журавлик» та учнів Новогригорівської гімназії – філії придбавалися солодощі до Дня захисту дітей та до Новорічних свят - новорічні подарунки.

Постійно підтримую зв’язок з виборцями. Багато виборців мають мої особисті координати. У 2021 році до мене зверталися з усними зверненнями з вирішення питань соціального захисту та земельних питань. У міру моїх можливостей намагався надати допомогу або пояснення з даного питання. Письмових звернень, скарг від виборців не надходило.

У своїй роботі керуюсь принципами людяності, взаємоповаги та чесності. Вважаю, що вміння слухати людей, розуміти їх турботи, мати сили і бажання їм допомогти – це і є головна життєва істина.

Звісно, один депутат не в змозі вирішити всі проблеми з якими стикаються виборці, але за підтримки депутатського корпусу, виконавчого комітету селищної ради та особисто селищного голови можна вирішити більше проблемних питань, а небайдужа активна участь кожного мешканця громади приведе нас до нових відчутних здобутків.


Депутат Межівської селищної ради __________ Павло СКЛЯРЕНКО

Звіт

про депутатську діяльність

за 2021 рік

депутата Межівської селищної ради VIII скликання

ТЮТЧЕНКА Віталія Миколайовича


Мною, ТЮТЧЕНКОМ Віталієм Миколайовичем, депутатом Межівської селищної ради за 2021 рік було проведено наступну роботу:


  1. Було відвідано на дому 28 ветеранів праці з ціллю моніторинга їх комунально-житлових умов (заяв не надходило).
  2. Організував та провів 7 суботників на території житлового масиву «Сонячний» смт Межова та Меморіалу Слави визволителям Межової.
  3. Налагоджено безперебійне  нічне освітлення на ж/масиві «Сонячний» (по надходженню усних заяв мешканців масиву) та по вулицях Північна і Молодіжна.
  4. Розглянуто одинадцять усних заяв жителів щодо конфліктних сімейних обставин (конфлікти вичерпано).
  5. Поздоровив з Міжнародним жіночим Днем 8 Березня ветеранів –жінок виборчого округу.
  6. Поздоровив з 30-річницею Незалежності України мешканців виборчого округу.
  7. Поздоровив з Днем селища та 78-річницею визволення Межової від нацистських загарбників ветеранів праці та дітей війни, які проживають на  виборчому окрузі.
  8. За депутатським зверненням було проведено спил та обрізку дерев на житловому масиві «Сонячний».
  9. Проведено обстеження 87 домоволодінь на предмет надання субсидій на житлово-комунальні послуги.
  10. Надана матеріальна допомога одній малозабезпеченій особі.
  11. Провів у жовтні 2021 року відкриту зустріч з виборцями.


Депутат

Межівської селищної ради

Віталій ТЮТЧЕНКО



Звіт

депутата Межівської селищної ради VIII скликання

Колота Захара Вікторович

 

обраного на перших місцевих виборах 25 жовтня 2020 року від Дніпропетровською обласною організацією політичної партії                          «Блок Вілкула» Українська перспектива»

 

У своїй депутатській діяльності керуюсь Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян», Регламентом Межівської селищної ради та іншими нормативно-правовими актами, що регулюють діяльність депутатів та ради

Моя діяльність як депутатаМежівської селищної ради спрямована на захист інтересів громади, виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень, наданих чинним законодавством України.

Контактні дані:

Місце роботи: ТОВ «Межівське»

Посада: директор

Адреса громадської приймальні: вул. Соборна, буд. 50, смт. Межова,Синельниківський р-н., Дніпропетровська обл.

Приймальні дні: кожна п’ятниця з 900 до 1200 .

Робота з громадянами:

За звітний період на особистий прийом звернулося 56 осіб.

Надійшло два колективних звернення.

Керуючись статтями 11, 13 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» сформовано 2 депутатські звернення та направлено для розгляду до селищного голови Межівської селищної ради щодо ремонту окремо стоячої вуличної колонки для подачі води та встановлення дитячого майданчика по вулиці Новослов`янська.

Активно сприяю вирішенню проблемних питань своїх виборців: проводжу обстеження матеріально-побутових умов проживання громадян на виборчому окрузі із складанням актів:

для надання матеріальної допомоги (для громадян, які опинились в складних життєвих обставинах),

оформлення житлових субсидій,

допомоги як малозабезпеченим особам,

отримання твердого палива,

надання характеристики за місцем проживання,

встановлення факту фактичного проживання осіб, зареєстрованих за іншими  адресами.

Діяльність у раді:

Взялто участь у 9 з 13 пленарних засіданнях селищної ради.

Обраний до складу постійної комісії з питаньземельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.

Здійснено виступів на сесії з місця за моєї участі 2.

Діяльність в окрузі.

У 2021 році за кошти Програми з фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Межівської селищної ради на 2020 - 2021 роки затвердженої Рішенням селищної ради від 16 грудня 2019 року № 1703–26/VІІ (особистий фонд депутата – 3,0 тис. грн.),надано фінансову підтримку:

- КЗ позашкільної освіти сфери культури «Мистецька школа» Межівської селищної ради» для проведення ремонту;

- придбання будиночку для колодязя загального користування в с. Вознесенське Українського старостинського округу.

-Межівському ліцею № 1для придбання спортивного інвентарю.

- для благоустрою території.

Проведено розчищення доріг від снігових заметів.



Депутат Межівської селищної ради         ________________           Захар КОЛОТ


Звіт

депутата Межівської селищної ради 

Дніпропетровської області восьмого скликання

ЧУПІКОВА Володимира Миколайовича,


обраного на місцевих виборах 2020 року від Дніпропетровської Обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»,

за 2021 рік

 

Контактні дані:

Місце роботи, посада: постійна комісія селищної ради з питань регіонального розвитку, інфраструктури, містобудування, будівництва, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку, сфери послуг, житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою, секретар комісії.


Посада у Фракції – член


Адреса громадської приймальні: смт Межова, вул. ім. Грушевського, 9.

Приймальні дні: четверта п’ятниця щотижня з 08:00 год. до 10:00 год.

Контактний телефон: +380958822061


Зустрічі із громадянами:

За звітний період зустрічі з мешканцями виборчого округу не проводилися з огляду на карантин.


Отримано заяв та скарг: 2, з них колективних - 2 щодо ремонту дорожнього покриття та під’їзду до колонки.

Вирішено заяв та скарг особисто депутатом - 2.

Спрямовано для вирішення до інших органів та установ - 0.


Діяльність у раді:

Відвідано 12 сесій ради з 13, що складає 92%.

Прийнято 1 094 рішень ради.

Здійснено виступів на сесії (з трибуни, з місця) за моєї участі 2.


Обраний секретарем постійної комісії селищної ради з питань регіонального розвитку, інфраструктури, містобудування, будівництва, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку, сфери послуг, житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою.


Проведено 10 засідань постійної комісії, у 9 засіданнях прийняв участь особисто.


 

Діяльність в окрузі:

 

За звітний період виконано передвиборчі обіцянки та вирішені наступні проблеми: вирішено питання з поточним ремонтом дорожнього покриття та розчищення доріг в с. Вознесенське від снігових заметів, улаштування під’їзду до водозабірної колонки.

Вирішення проблемних ситуацій мешканців округу проводилось у співпраці з поліцейським офіцером громади, сектору взаємодії з громадами відділу провенції Синельниківського РУП ГУ НП в Дніпропетровській області Миколою ДУБОМ та старостою Українського старостинського округу Вікторією ДІДЕНКО. Проведено встановлення дитячого майданчика в селі Вознесенське.

Рішенням селищної ради від 16 грудня 2019 року № 1703-26/VII затверджено селищну Програму з фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Межівської селищної ради на 2020-2021 роки. Програма розроблена з метою фінансового забезпечення виконання депутатами Межівської селищної ради депутатських повноважень у вирішенні соціальних, культурно-освітніх та побутових питань, які порушують мешканці закріплених виборчих округів. У 2021 році з особистого депутатського  фонду кошти у розмірі 3,0 тис. грн витрачені на придбання будиночка для колодязя загального користування, який встановлено в с. Вознесенське.  



Депутат                                                                                    Володимир  ЧУПІКОВ


Звіт

депутата Межівської селищної ради 

Дніпропетровської області восьмого скликання

КОРОТКОГО Олега Володимировича,


обраного на місцевих виборах 2020 року від Дніпропетровської Обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»,

за 2021 рік

 

Контактні дані:

Місце роботи, посада в раді: голова постійної комісії селищної ради з питань земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища


Посада у Фракції – член


Адреса громадської приймальні: смт Межова, вул.  ім. Грушевського, 9.

Приймальні дні: четвер та п’ятниця другого та четвертого тижня кожного місяця протягом року з 10:00 год. до 12:00 год.

Контактний телефон: +380508144915


Зустрічі із громадянами:

За звітний період зустрічі з мешканцями виборчого округу не проводилися з огляду на карантин.


Отримано 5 заяв та скарг, з них колективних - 1 щодо ремонту дорожнього покриття.

Вирішено заяв та скарг особисто депутатом - 4.

Спрямовано для вирішення до інших органів та установ - 1.


Діяльність у раді:

Прийняв участь у роботі 13 сесій ради з 13, що складає 100%.

Прийнято 1094 рішень ради.


Здійснено виступів на сесії (з трибуни, з місця) за моєї участі 13.


Діяльність в окрузі:

 

За звітний період  виконано передвиборчі обіцянки та вирішені наступні проблеми: вирішено питання з освітленням дворів, видано акти житлово-побутових умов, надано фінансову допомогу на лікування хворих, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Рішенням селищної ради від 16 грудня 2019 року № 1703-26/VII затверджено селищну Програму з фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Межівської селищної ради на 2020-2021 роки. Програма розроблена з метою фінансового забезпечення виконання депутатами Межівської селищної ради депутатських повноважень у вирішенні соціальних, культурно-освітніх та побутових питань, які порушують мешканці закріплених виборчих округів. У 2021 році з особистого депутатського  фонду кошти у розмірі 3,0 тис. грн. перераховані відділу будівництва, архітектури, благоустрою та житлово-комунального господарства Межівської селищної ради та витрачені на потреби по благоустрою округу.   

Вирішення проблемних ситуацій мешканців округу проводилось у співпраці з поліцейським офіцером громади, сектору взаємодії з громадами відділу провенції Синельниківського РУП ГУ НП в Дніпропетровській області Миколою ДУБОМ та Межівською селищною радою.



Депутат                                                                                       Олег КОРОТКИЙ


Звіт

депутата Межівської селищної ради

Харламова Валентина Вікторовича

 

обраного на перших місцевих виборах 25 жовтня 2020 року 

від Дніпропетровської обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»,

за 2021 рік

 

Контактні дані:

Місце роботи, посада: директор ТОВ «Вектор Х»


У своїй депутатській діяльності керуюсь Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян», Регламентом Межівської селищної ради та іншими нормативно-правовими актами, що регулюють діяльність депутатів та ради

Моя діяльність як депутата Межівської селищної ради спрямована на захист інтересів громади, виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень, наданих чинним законодавством України.

 

Адреса громадської приймальні: с. Новопігородне, вул Центральна, 28

                                                        с. Райполе, вул. Приозерна, 35 


Приймальні дні: кожен четвер  з  9 год. до 12 год.

Контактний телефон:  80951674002

Зустрічі із громадянами:

За звітний період мною прийнято 14 громадян, проведено 3 зустрічі з мешканцями виборчого округу.


№ з/п

Місце та час зустрічі

Тематика зустрічі

Приблизна кількість присутніх на зустрічі громадян

1

с. Новопідгородне

Вирішення питань з благоустрою селища, створення ініціативної групи

16

2

с. Новопідгородне

Звіт про виконання передвиборчих зобов’язань

12

3

с. Райполе 18.01.22

Забезпечення роботи ФАП

25


Отримано 12 заяв та скарг, з них колективних 3.

Питання, зазначені в заявах та скаргах, вирішені.

 

Діяльність у раді:

 

Прийнято участь у 11 сесіях селищної ради з 13, що складає  85%.


Здійснено виступів на сесії (з трибуни, з місця) - 12 виступів.


Обраний до складу постійної комісії з питань Регламенту ради, депутатської етики, прав людини, законності, правопорядку та запобігання корупції.


Відвідано 10 засідань постійної комісії із загальної кількості в 10, що складає 100 %.


Подано проектів рішень селищної ради. Серед них наступні:

1. Внесення змін до Регламенту Межівської селищної ради стосовно місця проведення засідань, запровадження відеотрансляції сесій з метою доступу всіх бажаючих до проведення засідань ради.


Діяльність в окрузі.

 

За звітний період виконано наступні передвиборчі обіцянки та вирішені наступні проблеми:

1. Проведено ремонт опалення та виконано ремонт приміщення будинку культури с. Новопідгородне

2. Спільно з директором КЗ позашкільної освіти сфери культури ,,Мистецька школа” Межівської селищної ради”  організовано музичні гуртки в с. Новопідгородне.

3. Проведено ямковий ремонт вул. Центральна с. Новопідгородне.

4. Допомога в проведенні ремонту у школі с. Райполе.

5. Робота із зверненнями громадян.


Дата 19 січня 2022 року


Депутат ХАРЛАМОВ Валентин Вікторович_____________________


Звіт

депутата Межівської селищної ради VIII скликання

Любові МАКСІМКІНОЇ, 

обраної на перших місцевих виборах 25 жовтня 2020 року 

 (виборчий округ № 1 (вул. Центральна, Шевченка, Чкалова) 

за листопад-грудень 2020 року та 2021 рік


Моя діяльність, як депутата селищної ради, спрямована на захист інтересів громади, у тому числі жителів, які проживають на виборчому окрузі № 1 (вул. Центральна, Шевченка, Чкалова (429 виборців), виконання доручень виборців, у межах депутатських повноважень, наданих Законом України ,,Про статус депутатів місцевих рад”.

У своїй депутатській діяльності керуюсь Конституцією України, законами України ,,Про місцеве самоврядування в Україні”, ,,Про статус депутатів місцевих рад”, Регламентам Межівської селищної ради та іншими нормативно-правовими актами, що регулюють діяльність селищного депутата.

Обрана секретарем Межівської селищної ради та приступила до виконання повноважень 07 листопада 2020 року.

Кожної п’ятниці щомісяця веду прийом громадян в приміщенні Межівської селищної ради (прийнято більше 120 громадян (усні звернення). По всіх зверненнях надано інформаційно-консультаційні роз’яснення.

Враховуючи заяви та звернення громадян (з них 4 колективних), мною вивчено проблеми, зазначені у зверненнях; сформовано 4 депутатських запитів до селищного голови Межівської селищної ради, керівників комунальних установ Межівської селищної ради щодо вирішення зазначених у цих зверненнях питань.

Активно сприяю вирішенню проблемних питань своїх виборців: проводжу обстеження матеріально-побутових умов проживання громадян на виборчому окрузі із складанням актів:

для надання матеріальної допомоги (для громадян, які опинились в складних життєвих обставинах),

оформлення житлових субсидій,

допомоги як малозабезпеченим особам,

отримання твердого палива,

надання характеристики за місцем проживання,

встановлення факту фактичного проживання осіб, зареєстрованих за іншими адресами.

У 2021 році, відповідно до пропозицій, зазначених у зверненнях виборців:

1) організовано:

- видалення 3-х аварійних дерев, омолодження 4 тополь по вул. Центральна (разом з відділом благоустрою, архітектури, будівництва та ЖКГ ВК МСР);

-  встановлення колонок з механічною подачею води (разом з активними мешканцями, що проживають по вул. Чкалова (буд. 4 - 14), по вул. Шевченка (буд. 1 – 5);

- вивезення з житлових масивів, парку ім. Чкалова обрізаних та повалених буревієм гілок дерев, які заважали вільному проходу мешканців та проїзду автомобільного транспорту (разом з відділом БАБ та ЖКГ ВК МСР, КП ,,Комунсервіс” МСР”);

- ремонт дитячого майданчика (міжбудинковий по вул. Чкалова, буд. №№ 6-10) за сприяння депутата селищної ради по виборчому округу № 1 (с. Райполе) Валентина ХАРЛАМОВА,

- підвезення питної води мешканцям буд. № 2 по вул. Центральна,

- встановлення сонячного ліхтаря на буд. № 4 по вул. Чкалова;

- виготовлення лавки до 1 під’їзду буд. № 12, встановлення лавок до 2 під’їзду буд. № 12, буд. № 14 по вул. Чкалова.

Мешканців округу - пенсіонерів, які приймають активну участь у розвитку селища, за моєю пропозицією включено до списку осіб, яким здійснюється підписка місцевої газети ,,Межівський меридіан” за рахунок коштів селищної ради.

Проводилася робота щодо улагодження міжсусідських конфліктів та відновлення добросусідських відношень між жителями округу (6 випадків).

Вирішення проблемних ситуацій мешканців округу проводилось у співпраці з поліцейським офіцером громади, сектору взаємодії з громадами відділу провенції Синельниківського РУП ГУ НП в Дніпропетровській області Миколою ДУБОМ.

Протягом року постійно проводився контроль за роботою світлоточок мереж зовнішнього освітлення округу та вуличних ліхтарів.

Рішенням селищної ради від 16 грудня 2019 року № 1703–26/VІІ затверджено селищну Програму з фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Межівської селищної ради на 2020 - 2021 роки. Програма розроблена з метою фінансового забезпечення виконання депутатами Межівської селищної ради депутатських повноважень у вирішенні соціальних, культурно-освітніх та побутових питань, які порушують мешканці закріплених виборчих округів. У 2021 році з особистого депутатського фонду кошти у розмірі 3,0 тис. грн витрачені на проведення ремонту кімнати у КЗ позашкільної освіти сфери культури ,,Мистецька школа” Межівської селищної ради” та придбання спортивних предметів Межівському ліцею № 1.

Взяла участь у пленарних засіданнях селищної ради (13 із 13), засіданнях виконавчого комітету (25 із 25), засіданнях постійних комісій селищної ради та інших заходах селищної ради.

У квітні 2021 року поінформовано виборців про роботу селищної ради та її виконавчого комітету за підсумками 2020 року.


18 січня 2022 року


Депутат Межівської селищної ради                                      Любов МАКСІМКІНА

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux