Оперативна нарада 11.10.2021
Василенко Любов Олексіївна, опубліковано 12 жовтня 2021 року о 10:29

11 жовтня 2021 року в залі засідань Межівської селищної ради при селищному голові відбулася чергова оперативна нарада за участю  старост, керівників структурних підрозділів виконавчого комітету та виконавчих органів Межівської селищної ради, керівників комунальних підприємств та закладів охорони здоров’я.

На початку наради начальник відділу БАБ та ЖКГ Межівської селищної ради Євген МАКАРА доповів про стан готовності комунальних закладів освіти, охорони здоров’я, культури, соціального захисту до початку опалювального сезону 2021-2022 років. Керівники відомчих комунальних закладів озвучили  проблемні питання, які необхідно вирішити в терміновому порядку.
Селищний голова Володимир ЗРАЖЕВСЬКИЙ дав завдання завершити заходи з підготовки закладів соціальної сфери та комунальних підприємств до роботи у осінньо - зимовий період.
Окрему увагу на нараді було приділено питанням щодо протидії розповсюдженню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Про стан вакцинації населення Межівської СТГ доповіла  уповноважена особа КНП «Центр первинної-медико-санітарної допомоги» МСР». Станом на 11.10.2021 кількість вакцинованих  3140 осіб, що становить 17,2% від загальної кількості дорослого населення бувшого Межівського району. Вікторія МАНЖЕЛІЙ зазначила, що заклад первинної ланки охорони здоров’я повністю забезпечений вакцинами різних виробників.
Начальник відділу освіти, молоді та спорту Межівської селищної ради Олександр ЛИТВИНЕНКО доповів про стан захворюваності та вакцинації працівників освіти. Згідно інформації рівень вакцинації працівників закладів освіти складає 92,3%. Моніторинг захворюваності учасників освітнього процесу закладів освіти показав, що із загальної кількості (1451 учень) на ГРВІ захворіло 200 учнів, на гостро – респіраторну хворобу – 5 учнів, які навчаються  в таких закладах: Володимирівський ліцей, Межівський ліцей №1, Межівський ліцей №2, Межівський аграрний ліцей – інтернат. У зв’язку з найбільшою кількістю випадків корона вірусної хвороби у аграрному ліцеї – інтернаті навчання учнів з 8 жовтня по 18 жовтня поточного року здійснюватиметься з використанням дистанційних технологій.
Крім того, про стан вакцинації працівників підвідомчих установ доповіли керівники галузей соціальної сфери Межівської селищної ради та житлово комунальних підприємств.
На завершення учасники оперативної наради заслухали інформацію начальника фінансового відділу Межівської селищної ради про стан декларування доходів громадянами за 2020 рік, які обробляли земельні паї одноосібно на території Межівської СТГ. Таких громадян обліковується 667 осіб. Загальна площа, яка знаходиться в обробітку одноосібників складає 4746,0 га.  Сума сплаченого одноосібниками ПДФО з 1 га значно нижча від суми, яку сплатили сільськогосподарські товариства із значними масивами земель. З даного питання Селищним головою надано ряд доручень відповідальним особам, які повинні контролювати стан надходження коштів до селищного бюджету.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux