Оперативна нарада 26.07.2021
Загальний відділ, опубліковано 27 липня 2021 року о 08:05

   26 липня 2021 року відбулася чергова робоча оперативна нарада, яку очолив голова Межівської селищної ради Володимир ЗРАЖЕВСЬКИЙ. В нараді взяли участь керівники Межівської селищної ради, керівники комунальних закладів та старости старостинських округів.

   На початку наради присутні заслухали інформацію про роботу пересувного флюорографа. Директор КНП «Межівська центральна лікарня» МСР», Юрій Токар розповів про проблеми та перешкоди в організації роботи пересувного флюорографа. В свою чергу, Володимир Миколайович дав завдання якнайшвидше вирішити питання, щоб жителі Межівської та сусідніх громад змогли отримувати ці медичні послуги, адже вони дуже затребувані, бо значно допомагають в ранній діагностиці туберкульозу та інших легеневих захворювань.

   Далі директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», Юлія СКОЧКО розповіла про необхідність щеплень проти COVID-19 та стан  вакцинації населення Межівської громади.

   Заслухали звіт про проведену роботу відділом культури в І півріччі поточного року. Людмила КРОПИВ’ЯНСЬКА, начальник відділу культури МСР розповіла про основні напрямки роботи свого відділу та роботу його структурних підрозділів.

   Директор СКЗК «Межівська центральна бібліотека», Юлія КАРЧМАРЧУК звітувала про проведену роботу центральної публічної бібліотеки та філіями закладу в І півріччі поточного року. Вона ознайомила присутніх зі структурою закладу, основними показниками роботи бібліотек Межівської СТГ за I півріччя 2021 року, новими напрямками роботи закладу. Зокрема: Межівська центральна публічна бібліотека подала заявку на створення Пункту складання іспитів на визначення рівня володіння державною мовою. На виконання Закону України  “ Про забезпечення функціонування української мови як державної ” ВГО “ Українська бібліотечна асоціація ” підписала Меморандум про співпрацю з Національною комісією зі стандартів державної мови, що дасть можливість державним службовцям здавати іспити в нашій громаді.  

   Учасники наради дізналися про стан запровадження банківських карток для розрахунків за харчування учнів. Це питання потребує більш досконального вивчення, аби виключити всі ризики, що пов’язані з запровадження банківських карток в загальноосвітніх школах Межівської громади.

  Наостанок,  всі посадові  особи органів місцевого самоврядування і керівники структурних підрозділів отримали завдання пройти тестування на визначення рівня цифрової грамотності та надати відповідні сертифікати головному спеціалістові з кадрової роботи, Загорулько Катерині Іванівні.




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux