Проведення громадських слухань з обговорення проєкту Стратегії здоров'я громади Межівської СТГ на 2021-2027
Відділ економіки, планування та інвестиційної діяльності, опубліковано 30 листопада 2021 року о 11:57

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадських слухань з обговорення

Проєкту Стратегії  здоров’я громади Межівської селищної територіальної  громади Дніпропетровської області на період   2021-2027

Виконавчий орган ради, який проводить слухання

Виконавчий комітет Межівської селищної ради

Питання або назва проєкту акта винесеного на обговорення

Проєкт Стратегії  здоров’я громади Межівської селищної територіальної  громади Дніпропетровської області на період   2021-2027

Варіанти вирішення питання

Варіант 1: не затверджувати Стратегії  здоров’я громади Межівської селищної територіальної  громади Дніпропетровської області на період   2021-2027

Варіант не є прийнятним, оскільки відсутність Стратегії  здоров’я громади Межівської селищної територіальної  громади Дніпропетровської області на період 2021-2027 унеможливлює окреслення напрямків і пріоритетів розвитку Межівської селищної територіальної громади у сфері охорони здоров’я та визначення способів і інструментів для досягнення результатів покращення надання медичних послуг населенню.   

Варіант 2: затвердити Стратегію здоров’я громади Межівської селищної територіальної громади Дніпропетровської області на період 2021-2027 Це дозволить визначити ключові проблеми системи охорони здоров'я, потенційні напрямки та  шляхи їх розв'язання, створити систему надання якісних медичних послуг, яка відповідатиме потребам  населення Межівської селищної територіальної громади, Новопавлівської та Слов’янської сільських територіальних громад.

Адреса

(гіпертекстове посилання) опублікованого на офіційному веб – сайті Межівської селищної ради тексту проєкту Стратегії

Проєкт Стратегії  здоров’я громади Межівської селищної територіальної  громади Дніпропетровської області на період   2021-2027 оприлюднено на офіційному веб-сайті Межівської селищної ради за таким посиланням https://mezhova.otg.dp.gov.ua/ua/diyalnist/strategiya-medicini

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія прийнятого рішення

Органи місцевого самоврядування, юридичні особи та громадські формування, населення Межівської селищної територіальної громади, Новопавлівської та Слов’янської сільських територіальних громад .

Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних населення та заінтересованих сторін

Стратегія окреслює ключові проблеми системи охорони здоров'я, потенційні напрями і шляхи їх розв'язання, напрямки і пріоритети розвитку Межівської селищної територіальної громади в сфері охорони здоров’я  та визначає способи і інструменти для досягнення результатів. Очікується, що реалізація основних положень Стратегії надасть можливість створити реальні умови для  покращення  надання медичних послуг, підвищення якості здоров’я населення, запровадження інноваційних медичних послуг та збільшення їхньої якості та доступності для всіх жителів Межівської селищної територіальної громади, Новопавлівської та Слов’янської сільських територіальних громад.

Відомості про порядок обговорення проєкту Стратегії , способи подання зауважень та пропозицій

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який хоче долучитись до публічного громадського обговорення, з приводу стратегічного аналізу, стратегічних напрямів та цілей, що визначені у Стратегії. Стратегія.pdf

Також основна інформація розміщена на офіційному сайті Межівської селищної ради https://mezhova.otg.dp.gov.ua/ua.

Крім цього, текст можна отримати в електронному вигляді у відділі економіки, планування та інвестиційної діяльності виконавчого комітету Межівської селищної ради (вул. ім. Грушевського, буд.9  ІІ - поверх, каб.22)

Просимо Вас свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних надсилати на електронні адреси:

epid_vkmsr@meta.ua

mezhovacpmsd@ukr.net

crl_mezhova@ukr.net

Також зауваження та пропозиції приймаються у відділі економіки, планування та інвестиційної діяльності виконавчого комітету Межівської селищної ради (вул. ім. Грушевського, буд.9)  до 07 грудня 2021 року включно.

Участь в громадських слуханнях представників визначених соціальних груп населення та заінтересованих сторін

Долучитись до слухання можуть  всі бажаючі за адресою: смт. Межова, ім. Грушевського, буд.9  08 грудня 2021 року  о 10 год.00 хв.

Адреса і номер телефону за яким надаються консультації з питання, що винесено на публічне громадське слухання

Консультації з питання, що винесено на громадське слухання надаються у відділі економіки, планування та інвестиційної діяльності виконавчого комітету Межівської селищної ради (вул. ім. Грушевського, буд.9)

Прізвище та імя відповідальних осіб органу виконавчої влади

Любов ВАСИЛЕНКО -  керуючий справами виконавчого комітету Межівської селищної ради, голова організаційного комітету з проведення громадських слухань Проєкту Стратегії  здоров’я громади Межівської селищної територіальної  громади Дніпропетровської області на період 2021-2027

Ірина ЛЯХ -  головний спеціаліст відділу економіки планування та інвестиційної діяльності виконавчого комітету Межівської селищної ради, секретар організаційного комітету з проведення громадських слухань Проєкту.

Строк і спосіб оприлюднення результатів слухання

Відповідно до п.4 Розділу V Положення про проведення громадських слухань, затверджених  рішенням Межівської селищної ради від 03 серпня 2021 року №700-08/УІІІ «копія протоколу громадських слухань розміщується на офіційному веб-сайті Межівської селищної ради упродовж п’яти робочих днів з дня проведення слухань і має бути доступна для ознайомлення.

 Списки учасників та учасниць громадських слухань оприлюднюються, при цьому вилучаються відомості про фізичну особу (персональні дані).

Протокол проведеного засідання.PDF

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux