Розширене засідання комісії ТЕБ та НС
опубліковано 19 жовтня 2021 року о 16:21

19 жовтня 2021 року в режимі онлайн відбулось відкрите розширене засідання комісії ТЕБ та НС при виконавчому комітеті Межівської селищної ради під головуванням селищного голови Володимира Зражевського. У засіданні взяли участь: начальники відділів і структурних підрозділів виконкому та селищної ради, старости, представники охорони здоров’я, поліції, офіцер громади, КЗ «Центр соціальних послуг», КП «Комфорт» та «Комунсервіс», Держпродспоживслужби, Межівського відділення ВСП Першотравенського міжгромадського відділу ДУ Дніпропетровський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

Про санітарно-епідемічний стан на території Межівської СТГ та заходи із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 доповіли Володимир СЛИВЧЕНКО, завідувач Межівського відділення ВСП Першотравенського міжгромадського відділу ДУ Дніпропетровський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України, та Юрій БАКАЛЯР, виконуючий обов'язки начальника Межівського управління Держпродспоживслужби. Селищний голова Володимир ЗРАЖЕВСЬКИЙ дав чіткі роз’яснення щодо нових заборон (Протокол комісії), прийнятих 17 жовтня поточного року на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС). Очільник громади зазначив, що епідемічна ситуація з коронавірусної хвороби COVID-19 на території Межівської СТГ погіршується.  Лише нарощування темпів вакцинації в громаді допоможе підготувати медичну систему до потенційного зростання захворюваності та захистити якомога більше жителів від коронавірусної інфекції.

Про стан вакцинації населення Межівської СТГ доповіла Юлія СКОЧКО, директор КНП «Центр первинної-медико-санітарної допомоги» МСР». Станом на 19.10.2021 кількість вакцинованих 3396 осіб, що становить 18,6% від загальної кількості дорослого населення бувшого Межівського району. Крім того, про стан вакцинації працівників підвідомчих установ доповіли керівники галузей соціальної сфери Межівської селищної ради та житлово комунальних підприємств.

На завершення учасники онлайн-засідання заслухали інформацію начальника відділу БАБ та ЖКГ Межівської селищної ради Євгена МАКАРИ про початок опалювального періоду в установах та закладах соціально-культурної сфери. 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux