Урочистості з нагоди Дня захисників та захисниць України
Відділ культури МСР, опубліковано 13 жовтня 2021 року о 23:08

З нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України, Дня Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, 13 жовтня 2021 року в КЗ «Центр культури та дозвілля» МСР» відбулось урочисте вшанування пам’яті тих, хто у різні часи ціною власного життя захищав та продовжує боронити незалежність нашої держави. 

З вітальним словом до присутніх звернулась секретар Межівської селищної ради Любов МАКСІМКІНА. Вона подякувала воїнам за патріотичну позицію, мужність, відвагу та побажала всім міцного здоров'я, злагоди, миру та Божого благословення. Слова вдячності та пошани висловив начальник 4-го відділу селища Межова Синельниківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Володимир РАК.

Любов МАКСІМКІНА та Володимир РАК нагородили Юрія ІГНАТЬЄВА та  ЄВГЕНА КОНОНЕНКА подяками Межівського селищного голови за мужність та героїзм, сумлінне виконання службових обов’язків проявлених під час захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України військовозобов’язаних запасу, учасників бойових дій.

За активну громадську діяльність, патріотизм, особистий внесок у розвиток волонтерського руху та відданість справі, з нагоди Дня захисників та захисниць України грамотою голови Синельниківської райдержадміністрації нагородили Олександра ЛИТВИНЕНКА, начальника відділу освіти, молоді та спорту Межівської селищної ради.

Поіменно згадали земляків, які поклали своє життя, захищающи територіальну цілісність нашої держави. Андрій ШУЛЬГА, Олег КУЛИНЕНКО, Сергій СИДОРЕНКО , Віталій ЧАПЛИГА  - це герої, чиї імена навічно викарбувані в новітній історії України. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять земляків, загиблих на полі бою, тих, кого не дочекалися додому рідні, хто віддав своє життя заради майбутнього України.

Продовжилися урочисті заходи концертною програмою за участю працівників КЗ «Центр культури та дозвілля» та вихованців зразкового танцювального колективу «Натхнення» 

На завершення очільники громади, представники від організацій та установ поклали квіти до пам’ятного знаку воїнам АТО та Меморіалу Слави.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux