Відкритий селищний фестиваль «ЕКО Fest 2021»
Відділ культури МСР, опубліковано 19 червня 2021 року о 17:30

  19 червня в с. Новопідгородне Райпільського старостинського округу Межівської селищної ради був проведений ІІ відкритий селищний екологічний фестиваль "ЕКО Fest  2021". Цей фестиваль є платформою для спілкування й обміну досвідом між людьми, які стурбовані проблемами навколишнього середовища та змін клімату, побудови зеленого майбутнього своєї країни.

Сьогодні до Новопідгородного завітали:

 - заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Ірина Новак;

- начальник відділу культури Межівської селищної ради Людмила  Кропив′янська;

- староста Райпільського старостинського округу Ірина Тимошенко;

- гості з усієї Межівської громади, а також з-за її меж.

Організатори заходу творчо підійшли до вирішення проблем екології, адже програма була насиченою, багатогранною, цікавою та корисною.

  Тут на гостей чекали: і ярмарок смачної їжі, і виставка-конкурс виробів народної творчості  (із речей, бувших у вжитку), і цікаві фотозони, і виставка світлин на екологічну тематику. Для юних учасників фестивалю було підготовано дитячу зону, де діти змогли корисно провести дозвілля і висловити своє бачення теми фестивалю, створивши єдиний плакат на тему «Намалюй майбутнє в стилі «Еко».  


  Також між командами від кожного населеного пункту, які сьогодні були присутні, відбувся цікавий еко-квест. Кожна з команд з величезним азартом вирушили на маршрути та прийнялась за виконання веселих завдань аби першою пройти всі станції та отримати якнайбільше балів.

  Символічно, що екологічний фестиваль, цьогорічною темою якого є озеленення та збереження існуючих зелених насаджень, проходить напередодні цього великого православного свята - Трійці. Його дуже люблять і шанують люди. З цим святом пов'язано дуже багато традицій і звичаїв, які можна і потрібно шанувати. І сьогодні гості мали змогу побачити один з обрядів Зеленої неділі.

  Та це ще не все. Присутніх розважали запальними піснями та танцями драйвової концертної програми. Кожен учасник дізнався щось корисне і поділився власним досвідом збереження довкілля, а також всі  зрядилися позитивом та гарним настроєм. Тож готуємо свої яскраві ідеї та зустрічаємося на наступному фестивалі!


 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux