Засідання виконавчого комітету 06.12.2021
Виконавчий комітет, опубліковано 06 грудня 2021 року о 20:03

6 грудня  2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Межівської селищної ради під головуванням Володимира ЗРАЖЕВСЬКОГО. Під час засідання розглянули низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.

У рамках засідання ухвалили рішення щодо внесення змін до річного та помісячного розпису загального та спеціального фонду бюджету Межівської селищної територіальної громади на 2021 рік. Також прийняті рішення щодо внесення змін до селищних програм Межівської СТГ на 2021-2023 роки - Програми благоустрою та розвитку населених пунктів, а також Програми соціального захисту населення.

Про виконання фінансових планів комунальних підприємств Межівської селищної ради за III квартал 2021 року звітували уповноважені особи КНП «Центральна лікарня» МСР та КНП «Центр первинної медико-санітрної допомоги». Також по даних підприємствах члени виконкому затвердили фінансові плани на 2022 рік.

Розглянули питання про встановленя КП «Комунсервіс» тарифів на теплову енергію. З метою приведення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання до економічно обгрунтуванного рівня витрат на їх надання, було вирішено установити тарифи на теплову енергію на опалювальний період з 01 січня 2022 року по 30 жовтня 2022 року:

- для бюджетних установ та інших споживачів - 3142,22 грн./Гкал

- для населення - 1856,09 грн./Гкал., що становить 33,17грн./м².

Члени виконавчого комітету взяли до відома інформацію начальника відділу освіти, молоді та спорту Олександра ЛИТВИНЕНКА про перелік та вартість платних послуг, які надаються КЗО «Межівський міжшкільний навчально-виробничий комбінат трудового навчання і профорієнтації учнів» МСР. Анатолій ДОВЖЕНКО, начальник відділу земельних питань, проінформував про облік та використання земель Межівської СТГ.

Про результати роботи  комунальних закладів Межівської селищної ради за 2021 рік звітували Світлана БУТ, директор КЗ «Центра соціальних послуг», та Людмили КРОПИВ’ЯНСЬКА, начальник відділу культури. Членами виконкому одноголосно затверджено План проведення культурно-масових заходів на території Межівської СТГ у 2022 році.

Розглянувши подання відділу БАБ та ЖКГ Межівської селищної ради виконавчим комітетом затверджено умови передачі в аренду комунального майна Межівської СТГ, а також взято на облік безхазяйне нерухоме майно.

За поданням відділу соціального захисту населення схвалено надання цільової адресної допомоги громадянам, які опинились в складних життєвих обставинах, та окремим категоріям населення Межівської СТГ. Членами виконавчого комітету взято до відома інформацію про надання соціальних послуг догляду вдома, натуральної допомоги та соціальної адаптації.

На завершення засідання  затверджено перелік дітей сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, на яких складено індивідуальні плани соціального захисту. Надано дозвіл на укладання договору дарування житлового будинку право користування яким має малолітня дитина. Надано дозволи неповнолітнім на оформлення необхідних документів для ведення ОСГ.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux