Жінки-Лідерки Межівської громади
Відділ культури МСР, опубліковано 05 березня 2021 року о 10:07

У Межівській громаді вже стало доброю традицією напередодні жіночого свята вшановувати кращих жінок Межівщини. 5 березня 2021 року в приміщення Межівської селищної ради були запрошені жінки різного віку, різних професій, різних поколінь… Жінки, яких об’єднує те, що вони можуть знайти вихід із різних життєвих ситуацій, пережити всі негаразди, подолати всі труднощі. Жінки, котрі завдяки своїй праці і таланту примножують здобутки рідного краю. Жінки, яким вистачає сил, енергії та потенціалу вести людей за собою, запалювати в них натхнення, бажання жити і творити, мотивувати та допомагати.

Першим привітав присутніх пані із жіночим весняним святом Межівський селищний голова. Саме за його ініціативи в Межівській СТГ уже декілька років підряд відзначають Жінок-Лідерок. Володимир ЗРАЖЕВСЬКИЙ звернувся до представниць прекрасної статі з вітальним словом, побажав їм гарного весняного настрою, здоров’я та усмішок.

В цьому році почесним званням Жінка-Лідерка відзначені:

Тетяна БОНДИК - висококваліфікований спеціаліст, володіє глибокими, міцними і всебічними знаннями, має почуття відповідальності за доручену справу, надійна у вирішенні завдань повсякденної діяльності. Обізнана зі станом справ державної політики  у сфері цифрової трансформації та надання адміністративних послуг. Її професійні вміння і навички розвинуті та забезпечують необхідний рівень виконання поставлених завдань перед нею та очолюваним колективом ЦНАПу.

Ірина ВДОВИЧЕНКО - зарекомендувала себе як відповідальний, дисциплінований та акуратний працівник, здатний взяти на себе будь-яку відповідальність. Її фахові вміння і навички забезпечують необхідний рівень виконання завдань. Ця жінка з легкістю пристосовується до нових технологій та вміє знайти вихід з різних складних ситуацій у своїй професійній діяльності.

Людмила ДУДКО - на даний час обіймає посаду начальника Межівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області. Це кваліфікований фахівць, який сумлінно виконує свої службові обов'язки. Активно займається громадською діяльністю, допомагає вирішувати проблемні питання, які виникають у виборців Українського старостинського округу.

Любов ЖОРУШКІНА - зарекомендувала себе як грамотний та кваліфікований спеціаліст,  активний організатор, ініціативна, добросовісна, дисциплінована, вимоглива до себе та до підлеглих. Розробляє та впроваджує в закладі системи безперервного удосконалення якості послуг з метою забезпечення безпеки пацієнтів, своєчасності допомоги, економічної ефективності, досягнення найкращих результатів на основі наукових знань та принципів доказової медицини.

Людмила ІЩЕНКО - бере активну участь у проведенні масових заходів, в тому числі, і в позаурочний час. Сцена закладу культури до всіх заходів оформлена з великим смаком, а створені нею фотозони приваблюють любителів зробити оригінальні світлини. Костюми до театралізованих постановок та народознавчих свят завжди відповідають образам героїв, багато які з них пошиті та виготовлені Людмилою Іванівною власноруч, як і майже всі декорації.

Оксана КАСЯНЕНКО - приділяє значну увагу впровадженню інноваційних технологій у роботі з дітьми дошкільного віку. Фахівець своєї справи, завжди прагне до самовдосконалення, має чималі організаторські здібності, легко виконує будь-яке завдання, доброзичлива та комунікабельна, користується повагою в колективі, знайде вихід із будь-якої ситуації,  ініціативна, не зупиняється перед труднощами, наполегливо вирішує посталі питання.

Віра КОВАЛЬ - навчає учнів німецькій мові та є заступником директора з навчально-виховної роботи. Має високий рівень професіоналізму. ЇЇ учні неодноразові призери шкільних олімпіад. Постійно працює над підвищенням фахового рівня, володіє сучасними методами навчання. Бере активну участь в громадському житті школи, села. Була нагороджена грамотами відділу освіти та департаменту освіти Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Надія КОРХ - володіє відповідними знаннями та досвідом, що дають їй професійне право перебувати на керівній посаді, реалізовувати свої ідеї, приймати рішення, відстоювати їх та доводити до логічного завершення. Завдяки своїй активній життєвій позиції, вмінням вирішувати конфліктні ситуації, вникати в проблеми односельців та ефективно їх вирішувати,  їй вистачає сил та енергії вести за собою людей, мотивувати та допомагати їм.

Валентина ЛЕЩЕНКО - володіє вираженими лідерськими  здібностями, уміє організувати людей на проведення різних заходів щодо покращення благоустрою населених пунктів, активна в громадському житті Преображенського старостинського округу: бере постійну участь у суботниках, благодійних акціях, виборчих комісіях, організації виставкових зон, флешмобів. Користується заслуженим авторитетом і повагою у колективі та серед односельців, товариська,  з розумінням ставиться до людей, намагається розібратися в їх проблемах, вчасно надати допомогу і підтримати, за різних життєвих обставин проявляє незмінну витримку і рішучість.

Людмила ЛИННИК - за довгі роки своєї трудової діяльності зарекомендувала себе як досвідчений спеціаліст своєї справи, завжди професійно допомагає пацієнтам, привітна, безвідмовна, особливо  в цей нелегкий період пандемії. Приймає активну участь у громадському житті села, святкових заходах, які проводяться на території громади. Користується повагою серед односельців.

Любов МАДІЙ - ця жінка володіє хорошими організаційними здібностями, гнучкістю мислення, має високе почуття відповідальності, керується в житті принципами активності та здорового способу життя. Самостійна, принципова, вона має високий потенціал та здібності позитивного впливу на людей, а в критичних ситуаціях - здатна до продуманих і рішучих дій.

Ганна МАКАРЕНКО - вчитель-пенсіонер, відмінник народної освіти України. Віддавала дітям свої знання, любов, сердечне ставлення, за що вони їй щиро вдячні. Вона дбала про дисципліну своїх учнів, їх зовнішній вигляд, а найголовніше, намагалася виховати з них чуйних людей. Хоч Ганна Михайлівна зараз на заслуженому відпочинку, проте веде активний спосіб життя: порядкує по господарству, працює на городі, звичайно, знаходить час на спілкування з людьми. Активна громадська діячка.

Олена МЕЛЬНИКОВА - директор КЗО «Райпільська ЗШ І-ІІІ ступенів»МСР». Жінка, яка впевнено керує успіхом кожної справи, ніколи не сумнівається у собі та крокує до свого успіху. Компетентна, енергійна, цілеспрямована, готова завжди до ризику, задля досягнення поставлених цілей. Вміє успішно вирішувати професійні задачі нестандартними рішеннями. Її політика взаємовідносин у колективі надає впевненості у завтрашньому дні.

Юлія ПАЛИВОДА - професійно компетентна, ерудована у питаннях управління, педагогіки та психології. Володіє технологією управління, методикою педагогічного аналізу, методами обробки інформації, методикою колективного творчого виховання. Юлія Анатоліївна вміло організовує роботу колективу, здатна підтримувати партнерський, рівноправний стиль відносин. Правильно визначає пріоритети у діяльності, стимулює різні точки зору підлеглих, балансує між особистою точкою зору та думкою педагогічного колективу.

Олена СИНЯКІНА - активна, харизматична, динамічна особистість. Вона не боїться брати на себе відповідальність, здатна збирати навколо себе ефективних однодумців та постійно мотивувати їх, вміє слухати і чути інших. У спілкуванні з односельцями доброзичлива, уважна, тактовна. При вирішенні скрутних ситуацій завжди націлена на знаходження компромісних рішень. Олена Володимирівна є активним учасником художньої самодіяльності та активним учасником заходів по благоустрою рідного села.

Раїса СІКІРНИЦЬКА - вправна господиня, займається рукоділлям, садівництвом, квіткарством, різноманітною випічкою кулінарних виробів, смачно готує різні страви. Ніколи не відмовляється від допомоги односельцям. Приймає активну участь у громадському житті села, святкових заходах, які проводяться на території громади. Користується повагою серед односельців.

Юлія СКОЧКО - досвідчений, грамотний та висококваліфікований фахівець своєї роботи. ініціативна, добросовісна, чесна та дисциплінована, вимоглива до себе, користується заслуженим авторитетом серед працівників лікарні та населення. Приділяє багато уваги питанням удосконалення форм та методам лікувально-профілактичної допомоги, підвищення якості та медичного обслуговування населення

Олена ТАРАСЕНКО - зарекомендувала себе здібною, добросовісною і дисциплінованою особою, яка сумлінно виконує свої посадові обов’язки, постійно зміцнює матеріальну базу навчального закладу, дбає про сучасні, інноваційні методи у вихованні та навчанні підростаючого покоління. Завжди в пошуках нових ефективних форм організаційної роботи. Їй притаманні організаторські здібності, висока культура в спілкуванні з дітьми, батьками, людяність і толерантність. Винахідлива, кмітлива, креативна особистість.

Ірина ТУЄВА – бібліотекар з величезним стажем роботи та досвідом. Ділова людина, яка володіє знаннями, вміннями, навичками, що дають змогу швидко, чітко і професійно виконувати завдання, забезпечувати повноту та комфортність обслуговування, допомагає людям орієнтуватись у розмаїтті інформації, а також розповідати про нові технології, що з’являються, та про те, як ними користуватись.

Таїсія ЧЕРЕНОВИЧ - енергійний, професійно грамотний співробітник. Добре знає нормативні документи, які регламентують оперативно-службову діяльність, уміло використовує їх вимоги на практиці. Має добрий рівень теоретичної підготовки.  До виконання своїх службових обов’язків ставиться сумлінно, з почуттям відповідальності. Функціональні обов’язки виконує в повному обсязі.

Марина ЮРЧЕНКО - молода, креативна, творча. Має широкий світогляд, їй цікаві найрізноманітніші форми і методи виховання та навчання учнівської молоді. Три роки поспіль активно співпрацює з Goethe-Institut в Києві і три роки поспіль її вихованці займають призові місця в обласних олімпіадах з німецької мови, беруть участь в обласних конкурсах та конференціях.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux